Firekids

Firekids

Firekids-PaulaFirekids zijn van harte welkom bij Zecharja. Zoals kleine plantjes in een broeikas met de grootst mogelijke zorg worden omringd, zo krijgen onze kinderen de juiste voeding, aandacht en liefde op de zondagochtend. Daarbij kijken we niet in de eerste plaats naar de leeftijd van de kids, maar sluiten we aan bij hun interesse, hun spanningsboog en de verlangens in hun hart.

Aanvang dienst: Omdat kinderen deel zijn van de Zecharja-familie beginnen we om half elf, samen met de volwassenen met de aanbiddingsdienst. Bijzonder om te zien hoe kinderen vrij en expressievol zijn in het uiten van hun liefde naar Vader God. Na een kwartiertje gaan de kinderen van de basisschoolleeftijd naar hun eigen dienst.

Thema:Naast de Bijbelse geschiedenislessen gaan we op ontdekkingsreis naar Gods bovennatuurlijke kracht die Hij wilt geven aan jong en oud.

Firekids_InHetParadijsKinderen leren tijdens onze diensten Jezus kennen, krijgen input in hun relatie met Papa God en ontwikkelen een intieme band met Hem. Er is ruimte voor het leren ontvangen van de gaven van de Heilige Geest. Dit alles gebeurd in een ontspannen en vrolijke sfeer waarbij veel aandacht is voor creativiteit zoals beeldende vorming, dans, drama en spel.

Gasten: Jonge bezoekers zijn van harte welkom bij onze diensten. Loop voor de dienst gerust even de kinderdienstruimte binnen met je kind. Of loop met je kind mee naar de kinderdienst. Na afloop kan je je kind weer ophalen. Grotere kids komen zelf naar de koffieruimte toe.

Gebed: Gebed neemt een belangrijke plaats in. We bidden voor elkaar, familie, vrienden, school, maar ook voor maatschappij en de gebeurtenissen wereld. Daarbij leren we de kinderen om in autoriteit te bidden en te spreken.