Martin Smith City Worship Amersfoort

Martin Smith City Worship Amersfoort

MARTIN SMITH

City Worship Tour krijgt vervolg in 2018 met Martin Smith

MARTIN SMITH

In november gaf de Amerikaanse band Leeland de aftrap voor de eerste ‘City Worship Tour’; een reeks aanbiddingsavonden waarbij nauw samengewerkt wordt met lokale kerken. De enthousiase reacties op deze avonden waren duidelijk: als kerken en internationaal bekende aanbiddingsleiders zo bij elkaar komen, gebeurt er iets bijzonders in de stad. De ‘City Worship Tour’ krijgt daarom een vervolg in maart 2018; ditmaal met Martin Smith & band.

De lijst van wereldwijd populaire liedjes waar Martin Smith een hand in heeft gehad, is indrukwekkend. ‘Majesty’, ‘I Could Sing Of Your Love Forever’, ‘Rain Down’, ‘Waiting Here For You’… De zanger en aanbiddingsleider heeft een onmiskenbaar uniek talent voor het schrijven van muziek die een stem geeft aan het geloof van miljoenen. Met zijn oude band Delirious? vulde Martin stadions en gaf hij een generatie verschillende nieuwe lijfliederen. Tegenwoordig is Smith van meerdere markten thuis. De Brit heeft zijn muzikale vingers in een nieuw aanbiddingscollectief, een vooruitstrevende rockband en zijn eigen solo materiaal. In maart 2018 zal het vooral live genieten worden van het laatste; dan keert hij met band terug naar Nederland en België in het kader van de City Worship Tour.

Mede-organisator Events4Christ besloot ‘City Worship’ te starten vanuit een verlangen om aanbidding meer tot haar recht te laten komen als een grote kracht voor de lokale kerk. Tijdens de afgelopen 20 jaar, waarin de organisatie nauw betrokken is geweest bij evenementen waarin aanbidding een rol speelt, zag ze een duidelijke behoefte ontstaan: weg van alleen muzikaal entertainment, zoekend naar geloofsverdieping en –voeding.

Martin Smith put, als het om verdieping in aanbidding gaat, uit een brede ervaring. Zo gaf hij onlangs nog een lezing op de Landelijke Dag van Aanbidding. In maart 2018 heeft hij voor degenen die bekend zijn met zijn muziek, nog meer in petto. De Brit werkt aan nieuw solo materiaal wat naar verwachting in 2018 zal verschijnen. Tijdens de ‘City Worship Tour’ zal dan ook niet alleen bekend materiaal klinken; het is meteen een uitgebreid voorproefje van zijn gloednieuwe werk.

Meer informatie over de lokaties van de ‘City Worship Tour’ wordt binnenkort bekend gemaakt.

Kerken in de betreffende steden die meer informatie wensen, kunnen contact opnemen met mede-organisator Events4Christ: jacco@cityworshiptour.nl.

De data en lokaties op een rij:

City Worship Tour met Martin Smith & band

Donderdag 15 maart 2018 – Sint-Genesius-Rode (Brussel)
Waterloosesteenweg 47, 1640
Vrijdag 16 maart 2018 – Amersfoort
Rafaël, Kosmonaut 2, 3824 MK
Zaterdag 17 maart 2018 – Leeuwarden
Salvator, Archipelweg 133, 8921 VX
Zondag 18 maart 2018 – Haarlem
Patronaat, Zijlsingel 2, 2013 DN
Alle avonden beginnen om 20:00 uur.

Meer informatie is te vinden op: Events for Christ

U kunt een reactie plaatsen