Oud Ijzer inzamelen

Oud Ijzer inzamelen

We zijn heel erg blij met het initiatief van Sander en Renate om ijzer en andere materialen te verzamelen en die te gaan verkopen, waarbij alle opbrengsten ten gunste komen van Zecharja!

Marja en ik zouden het fantastisch vinden als jullie aan dit initiatief gehoor zouden geven!

Verzamel de volgende zaken: (ik laat Sander aan het woord)

Oud ijzer, wasmachines, gashaarden, oude CV ketels, koper, lood, messing, goud en zilver. Het is de bedoeling dat de mensen het oud ijzer compact komen aanleveren, zodat ik het goed kan opbergen. Ik zou het prettig vinden als het elke woensdag tussen 7 en 9 komen brengen. Dan ben ik namelijk meestal toch wel thuis. En dan bedoel ik in de avond.

Alles wat je vindt ergens thuis, kun je dus elke woensdag tussen 19.00 en 21.00 uur aanleveren bij Sander en Renate thuis:

Beetsstraat 3

3842AJ Harderwijk

Als je vooraf even wilt overleggen met Sander, kan dat via dit telefoonnummer: (06) 19 06 20 76

U kunt een reactie plaatsen