Koop nu

Het nieuwe boek van Dik van der Pols

Nog nooit las je het evangelie van Johannes op deze manier.

Dik van der Pols opent nieuwe perspectieven, uitgaand van de Bijbelse feesten, die de structuur voor het evangelie vormen.

Dool jij of dolik?

(0 Reviews)
0.0/5
(1) mensen hebben deze preek toegevoegd aan hun favorieten
Graanveld

Kern bijbelteksten

Mattheus 13

Afspeeltijd: 20:10 min

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}
Dik van der Pols

Dik

Binnen de bezigheden, die samenhangen met onze kerk, hou ik me bezig met het aanbiddingsteam, preken en Bijbelstudies. Natuurlijk onderhouden Marja en ik de contacten met “onze” Zecharjanen. We hopen hen met raad en daad bij te staan, net zoals zij er voor ons zijn, als dat nodig is.

Ik hou ervan om de Bijbel te bestuderen, waarbij ik heel graag gebruik maak van Strong’s Concordance en allerlei commentaren bij de Bijbel om te onderzoeken wat de grondtekst in sommige gevallen toevoegt aan onze vertalingen. Vervolgens vind ik het heerlijk die kennis te delen tijdens de diensten of studieavonden, waarbij ik vaak audiovisuele mogelijkheden inzet om de boodschap over te brengen. Natuurlijk probeer ik altijd iets mee te geven, waar je in je dagelijkse wandel iets aan hebt om je leven met Jezus te verdiepen.

Ook leid ik met veel plezier de aanbidding, of ondersteun ik andere aanbiddingsleiders met zang en gitaarspel. Ik vind het een groot voorrecht om leiding te mogen geven aan deze gemeente.

Voor de beste ervaring van onze website maken wij gebruik van cookies Lees tevens onze privacyverklaring