Koop nu

Het nieuwe boek van Dik van der Pols

Nog nooit las je het evangelie van Johannes op deze manier.

Dik van der Pols opent nieuwe perspectieven, uitgaand van de Bijbelse feesten, die de structuur voor het evangelie vormen.

Wijsheid in beproevingen

(0 Reviews)
0.0/5
(0) mensen hebben deze preek toegevoegd aan hun favorieten
Beproeving

Kern bijbelteksten

Jacobus 1 1:5

Afspeeltijd: 24:13 min

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}
Anja Boone

Anja

Jezus spreekt in Joh.10:10 over overvloedig leven, wat Hij geeft. Het is mijn visie om dat leven ten volle te ontdekken, te leven en te genieten! Daarin voel ik me aangespoord door Spr.4:23 om aandachtig bezig te zijn met het Woord. Zijn Woorden zijn leven voor wie ze vinden!

Mijn passie is om mezelf en anderen tot onze volle bestemming te zien komen IN Christus. Daarin wil ik een brug bouwen tussen enerzijds de ervaring in het hier en nu, die pijnlijk en weerbarstig kan zijn, en anderzijds de geestelijke realiteit waarover we lezen in de Bijbel.

De brug tussen die twee realiteiten heet ‘geloof’. Geloof mag groeien door meer te horen over Jezus en daardoor meer te ontvangen vanuit Zijn volheid. Genade op genade.

Ik vind het heerlijk om daar over te spreken in Zecharja en zo steeds een stukje op reis te gaan. Samen meer ontdekken en meer van Jezus zien en ervaren. Zodat die stromen van levend water uit ons binnenste stromen. Elke dag opnieuw!

Voor de beste ervaring van onze website maken wij gebruik van cookies Lees tevens onze privacyverklaring