Rend Collective in Nederland

Rend Collective in Nederland

Rend Collective Build Your Kingdom Here

Datum:
donderdag 13 september Veeneendaal
woensdag 19 september Veenendaal
donderdag 20 september Amsterdam

Wegens massale belangstelling derde concert Rend Collective in Nederland 

Wie zich nog afvroeg hoe populair de Ierse band Rend Collective is in Nederland, heeft nu antwoord. De belangstelling voor de aangekondigde concerten in september (19 september in Veenendaal en 20 september in Amsterdam) is enorm, waarbij het optreden in Veenendaal al uitverkocht is. De ‘Good News’ tour brengt nu nog meer goed nieuws: er is besloten om een extra concert in de Basiliek in Veenendaal te houden op 13 september.Groot Nieuws Radio presenteert op 13, 19 en 20 september drie concerten met Rend Collective in Veenendaal en Amsterdam.

De massale belangstelling voor kaarten bij deze concerten onderstreept nog maar eens: Rend Collective heeft er de afgelopen jaren duizenden fans bij gekregen in Nederland. Sinds de eerste optredens op het X-Noizz Flevo Festival en de EO Jongerendag kun je de groep uit het Ierse Bangor zelfs rekenen tot de drie populairste groepen in christelijke muziek, wat het Nederlandse publiek betreft.De Ierse folklore van de groep is al een feest op zich om mee te maken, maar de inhoud telt voor Rend Collective des te meer. Op het nieuwe album van de band, ‘Good News’, komt dat allemaal samen. De concerten staan in het teken van dit album, maar liedjes als ‘My Lighthouse’, ‘Build Your Kingdom Here’ en ‘Joy Of The Lord’ ontbreken uiteraard niet deze avonden. De optredens zijn zeldzame avondvullende concerten, vol met de karakteristieke humor van de band, buitenissige instrumenten en de muziek. Het is een simpele optelsom; deze concerten mag je niet missen!

Kaarten voor de optredens zijn verkrijgbaar vanaf € 22,50 via www.events4christ.nl of via telefoon: 0297-237172.

Het betreft   een concert met staanplaatsen.   zitplaatsen zijn uitverkocht

Rend Collective

  • 13 september 2018, De Basiliek, Veenendaal (EXTRA CONCERT)
  • 19 september 2018, De Basiliek, Veenendaal  (nog een beperkt aantal staanplaatsen beschikbaar)
  • 20 september 2018, De Melkweg, Amsterdam

Corina, Elvira en Maroesja gaan sowieso hier naar toe. Als je mee wilt neem dan even contact op met Corina. Ja kan ze ook rechtstreeks zelf bestellen. De verwachting is dat het heel snel  uitverkocht is, wil je ook mee reageer dan snel!

Corina is te bereiken op: 06-23232816 of mail haar Corinamosterd@gmail.com

Kosten € 24,50 p.p.