Spreekbeurt Daniel Keijzer

Spreekbeurt Daniel Keijzer

Vlag van Israel

Ongeveer een jaar geleden heb ik in de gemeente iets gedeeld over Daniele en Riwkah Keijzer Het zijn de mensen die  met hun vier kinderen pal naast een moskee woonden en voelden zich door een aantal gebeurtenissen niet meer veilig in onze stad. Beiden hadden al langer het verlangen om Alyah te maken wat ze een half jaar geleden ook hebben gedaan.

Alyah, dat wil zeggen: terug gaan naar Israel, het land van de belofte, het land van hun voorvaderen.

Inmiddels zijn ze wat meer ingeburgerd en hebben ze hun weg in hun nieuwe land al weer aardig gevonden.

De kinderen zijn wat meer gewend op school, Daniel en Riwkah zijn de eerste periode vooral bezig geweest met de papieren rompslomp, het leren van de taal en het begeleiden van hun kinderen. De eerste examens Hebreeuws zijn inmiddels met goed resultaat afgelegd.

Daniel is binnenkort in Nederland en hij is op verschillende locaties uitgenodigd om te spreken over zijn passie: De beloften van God voor Israel. Daniel heeft veel liefde voor de Bijbel en bouwt graag bruggen tussen Joden en gelovigen uit de volken. Daarnaast zal hij ook spreken over de dromen en ideeën die hij en Riwkah hebben voor hun leven in Israel.

Daniel komt ook in onze gemeente spreken op dinsdag 21 februari. Deze avond is aan de Zeeweg. Daarvoor is iedereen van harte uitgenodigd.

 life4isreal folder spreekbeurt

U kunt een reactie plaatsen