Koop nu

Het nieuwe boek van Dik van der Pols

Nog nooit las je het evangelie van Johannes op deze manier.

Dik van der Pols opent nieuwe perspectieven, uitgaand van de Bijbelse feesten, die de structuur voor het evangelie vormen.

Overvloed – Johannes en de feesten

Nieuwe perspectieven vanuit de feesten

Overvloed – Johannes en de feesten

Nog nooit las je het evangelie van Johannes op deze manier. Dik van der Pols opent nieuwe perspectieven, uitgaand van de Bijbelse feesten, die de structuur voor het evangelie vormen.

Over de schrijver

Dik van der Pols

Dik van der Pols is een gepassioneerd spreker. Hij is als historicus afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam en heeft na een carrière in het onderwijs meer dan dertig jaar leiding gegeven aan evangelisch-charismatische kerken, de laatste ruim twintig jaar als voorganger.

In dit boek neemt hij je mee in een project dat al jaren op zijn hart ligt: het uitdiepen van van het evangelie van Johannes met als leidraad de Bijbelse feesten. Hij opent perspectieven en vergezichten die je relatie met onze Heer Jezus zullen verrijken en je ertoe zullen aanzetten om zelf de Bijbel ter hand te nemen en je eigen ontdekkingstocht aan te gaan.

Kosten

Het boek is te bestellen bij voor € 14,95 per stuk.

Leden van Christelijk Centrum Zecharja kunnen het boek aanschaffen voor € 9,95 per stuk.

Hoe te bestellen

Stuur een mail naar Dik: dikvanderpols@gmail.com en ontvang een tikkie. Na betaling wordt het boek toegestuurd. Vermeld duidelijk je volledige naam en adres in de mail.

Overvloed

Voor de beste ervaring van onze website maken wij gebruik van cookies Lees tevens onze privacyverklaring