Koop nu

Het nieuwe boek van Dik van der Pols

Nog nooit las je het evangelie van Johannes op deze manier.

Dik van der Pols opent nieuwe perspectieven, uitgaand van de Bijbelse feesten, die de structuur voor het evangelie vormen.

Ontmoet onze sprekers

Ontmoet onze sprekers

Anja Boone

Anja

Jezus spreekt in Joh.10:10 over overvloedig leven, wat Hij geeft. Het is mijn visie om dat leven ten volle te ontdekken, te leven en te genieten! Daarin voel ik me aangespoord door Spr.4:23 om aandachtig bezig te zijn met het Woord. Zijn Woorden zijn leven voor wie ze vinden!

Mijn passie is om mezelf en anderen tot onze volle bestemming te zien komen IN Christus. Daarin wil ik een brug bouwen tussen enerzijds de ervaring in het hier en nu, die pijnlijk en weerbarstig kan zijn, en anderzijds de geestelijke realiteit waarover we lezen in de Bijbel.

De brug tussen die twee realiteiten heet ‘geloof’. Geloof mag groeien door meer te horen over Jezus en daardoor meer te ontvangen vanuit Zijn volheid. Genade op genade.

Ik vind het heerlijk om daar over te spreken in Zecharja en zo steeds een stukje op reis te gaan. Samen meer ontdekken en meer van Jezus zien en ervaren. Zodat die stromen van levend water uit ons binnenste stromen. Elke dag opnieuw!

Rene Verburgt

René

Oudste en Spreker in deze Gemeente met een hart voor mensen.

Ik vind het belangrijk dat mensen het plan van God voor hun leven gaan ontdekken. Door omstandigheden wordt ieder mens gevormd of misvormd. Door het ervaren van de liefde van onze Heer is er hoop voor ons leven en is er toekomst. Zecharja is een plek waar ieder mag komen zoals hij/zij is met de uitdaging om Hem te ontdekken en verder te gaan. Het is door de werking van de Geest van God om dat te ervaren.

Muriël van Stormbroek

Muriël

Maroesja van der Pols

Maroesja

Marja van der Pols

Marja

Dik van der Pols

Dik

Binnen de bezigheden, die samenhangen met onze kerk, hou ik me bezig met het aanbiddingsteam, preken en Bijbelstudies. Natuurlijk onderhouden Marja en ik de contacten met “onze” Zecharjanen. We hopen hen met raad en daad bij te staan, net zoals zij er voor ons zijn, als dat nodig is.

Ik hou ervan om de Bijbel te bestuderen, waarbij ik heel graag gebruik maak van Strong’s Concordance en allerlei commentaren bij de Bijbel om te onderzoeken wat de grondtekst in sommige gevallen toevoegt aan onze vertalingen. Vervolgens vind ik het heerlijk die kennis te delen tijdens de diensten of studieavonden, waarbij ik vaak audiovisuele mogelijkheden inzet om de boodschap over te brengen. Natuurlijk probeer ik altijd iets mee te geven, waar je in je dagelijkse wandel iets aan hebt om je leven met Jezus te verdiepen.

Ook leid ik met veel plezier de aanbidding, of ondersteun ik andere aanbiddingsleiders met zang en gitaarspel. Ik vind het een groot voorrecht om leiding te mogen geven aan deze gemeente.

Voor de beste ervaring van onze website maken wij gebruik van cookies Lees tevens onze privacyverklaring